Puheenjohtajan terveiset

21.2.2016

TAYKin vuosi on lähtenyt hienosti käyntiin ja viime viikolla järjestimme jo ensimmäisen tapahtumamme. Tänä vuonna TAYKin teema on monikulttuurinen Tampere. Haluammekin kehittää sekä tapahtumiamme että yhdistyksemme sisäistä toimintaa kansainvälisempään suuntaan. Pyrimme järjestämään tapahtumiamme entistä useammin englanniksi, jotta toimintaan pääsee mukaan laajempi yleisö. Tavoitteemme on toimia sitoutumattomana ja avarakatseisena alustana globaaleista kysymyksistä ja YK:n toiminnasta kiinnostuneille Tampereen seudulla.

Viime viikolla yhteisessä harjoitteluinfossa Tampereen Eurooppanuorten kanssa opiskelijat saavat kuulla työharjoittelumahdollisuuksista ja -kokemuksista YK:n ja EU:n toimielimissä. Ensi viikon tapahtumamme, jota haluan vähän hehkuttaa, on ‘Yksille TAYKin kanssa’ tiistaina 23.2. Ravintola Kahvillassa. Saamme vieraaksemme Sonja Huttusen, Suomen YK-nuorisodelegaatin 2016. puhumaan aiheesta ‘Nuoret rauhantekijöinä’. Kyseessä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla nuorisodelegaatin työstä. Yksille TAYKin kanssa -tapahtumat ovat astetta rennompia iltatapahtumia, johon kutsumme mielenkiintoisia puhujia alustamaan keskustelua ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista.

tampereenyk

Olemme TAYKissa jo suunnitelleet tulevaa vuotta ja meillä on monipuolisia tapahtumia tulossa. Muistutuksena, mukaan TAYKiin  pääsee milloin vaan oman kiinnostuksen mukaan ja  hallituksemme kokoukset ovat myös avoinna ympäri vuoden kaikille tapahtumistamme ja toiminnastamme kiinnostuneille. Pysykää kuulolla ja seuratkaa tapahtumiamme, pidetään yhdessä YK-henkeä yllä tänäkin vuonna!

Innolla tulevaa vuotta odottaen,

Pilvi, TAYKin pj 2016