Lukiot

TAYK tarjoaa Tampereen alueella toimiville lukioille YK:n toimintaan sekä Agenda 2030:n tavoitteisiin liittyviä oppitunteja. Olemme saaneet hyvää palautetta menneistä oppitunneista sekä henkilökunnalta että opiskelijoilta, jotka ovat aktiivisesti osallistuneet keskusteluun. Tarjoamamme oppitunnit sopivat lähes minkä tahansa oppialan kurssille, sillä kestävän kehityksen tavoitteet läpileikkaavat elämän jokaisen osa-alueen.

Oppitunnit ovat yleensä koostuneet Agenda 2030:n esittelemisellä sekä läpikäymisellä, jonka jälkeen on toteutettu opiskelijoiden kesken workshoppeja aiheeseen liittyvistä teemoista. Sekä opetuksen että workshoppien sisältöä pyrimme parantamaan jatkuvasti, jotta 75 minuutin oppitunti saataisiin mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettyä.

Pystymme tarjoamaan myös kahden oppitunnin (2x75min) mittaisia vierailuja, jolloin kummallekin osuudelle (opetus ja workshop) jää reilusti aikaa ja workshoppien sisällöt pystytään käymään ajan kanssa läpi sekä keskustelemaan aiheista opiskelijoiden kanssa syventyen teemojen erityiskysymyksiin.

Mikäli teidän lukioltanne löytyisi halua saada TAYK puhumaan aiheesta, olkaa rohkein mielin yhteyksissä joko suoraan hallitukseen board@tayk.fi tai alla olevan lomakkeen kautta! Oppituntien sisällöstä ja muodosta voi aina neuvotella ja toivomme pystyvämme tarjoamaan teille juuri oikeanlaisen kokonaisuuden.

© TAYK ry – Tampereen YK-yhdistys