Kohti uutta vuotta

21.12.2016

Vuoden alussa valitsimme TAYKin tämän vuoden teemaksi monikulttuurisuuden. Yhtenä tavoitteenamme oli tehdä tapahtumistamme kansainvälisempiä ja kohdentaa niitä enemmän vaihtareille, joten suurin osa tilaisuuksista pidettiin englanniksi. Saimmekin mukavasti uusia osallistujia mukaan tapahtumiin. Lisäksi syyskokouksessa ensi vuoden hallitukseen valittiin kaksi vaihto-opiskelijaa.

Toinen uudistus liittyi TAYKin logoon ja nettisivuihin, sillä molemmat kaipasivat mielestämme päivitystä ja selkeyttämistä. Uudessa logossa on sinisävyinen maailmankartta sekä teksti Tampereen YK-yhdistys suomeksi ja englanniksi. Teetimme myös uudella logolla varustettuja haalarimerkkejä. Nettisivut kokivat muodonmuutoksen, kun ulkoasua raikastettiin ja tiedot päivitettiin ajan tasalle. Myös somenäkyvyyteen panostettiin ja TAYK löytyykin nykyään sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä.

20161215_222531-1

Vuoden aikana olemme järjestäneet tai olleet mukana lähes 20 tapahtumassa! Tähän voi vielä lisätä yli kymmenen hallituksen kokousta, epävirallista tapaamista ja suunnitteluiltaa. Voimmekin olla ylpeitä aktiivisista hallituslaisista ja jäsenistä. Iso kiitos myös kaikille teille, jotka osallistuitte tapahtumiimme 🙂

Nyt on vuoden 2016 hallituksen aika kiittää ja toivottaa onnea ensi vuoteen! // Thank you on the behalf of TAYK’s board of 2016 and good luck for the next year!

Sanna, TAYKin sihteeri